torsdag, august 18, 2022
HjemRobotstøvsugerNeatsvorNeatsvor x500 robotstøvsuger test

Neatsvor x500 robotstøvsuger test

Neatsvor X500 Robotstøvsuger med vask

Neatsvor skåret høyt på Guidesiden sin robotstøvsuger test og dette er med flere grunner. Vi har gått gjennom alle spesifikasjoner og testet den selv – og ja, vi er imponert!

Stadig flere velge å investere i en robotstøvsuger. Ikke alle vet at du kan få en robotstøvsuger med en vaskefunksjon. Neatsvor X500 robotstøvsuger med vask fungerer utmerket for deg som ønsker et renere hjem. Det tar ikke lang tid før du har lært å bruke de ulike funksjonene.

Les også: Neatsvor x520 robotstøvsuger test

Neatsvor x500 er en robotstøvsuger som effektivt rengjør alle gulv og flater i boligen din. Den fungerer ved bruk av en fjernkontroll eller en praktisk app. Den har en fleksibel støtfanger som bidrar til at den ikke får skader under rengjøringen. Den praktiske beholderen er enkel å tømme når den er full. Beholderen rommer opptil 600 ml før den bør tømmes.

Tekniske data og spesifikasjoner

Den praktiske robotstøvsugeren Neatsvor X500 fungerer utmerket for deg som ønsker rask rengjøring. Dette er en robotstøvsuger som rengjører automatisk, uten at du trenger å være tilstede. Her får du en robotstøvsuger som både støvsuger og vasker på en gang. Du kan styre den manuelt eller ved bruk av en praktisk app.

Dette er en praktisk robotstøvsuger som effektivt støvsuger hundehår, sand og støv. Den fungerer ved bruk av en kraftig motorfunksjon, som effektivt støvsuger alle flater. Neatsvor X500 fungerer også som en robotstøvsuger med vask. Det er ikke alle robotstøvsugere som fungerer ved bruk av en vaskefunksjon.

 • CE-merket
 • Batterikapasitet: 2500 mAh
 • Størrelse: 33 cm x 33 cm x 75 cm 
 • Trapp sensor
 • Smarthome app
 • Fjernkontroll
 • Med våt mopp
 • Uten støvsugerpose

Dette følger med i esken:

En av årsakene til at Neatsvor skårer best i test er blant annet ekstrautstyret som medfølger i esken. Dette er en robotstøvsuger som skårer høyt i forhold til sine konkurrenter. Det skal ikke mye til, før du oppdager at du har fått en meget praktisk robotstøvsuger. Du får med en del ekstrautstyr som kommer godt med når du skal rengjøre hele boligen.

Les også: De beste og billigste robotstøvsugerne 

En robotstøvsuger skal kunne rengjøre hjemmet ditt uten at du er tilstede. Den praktiske robotstøvsugeren Neatsvor X500 er en av de modellene som skårer best i test. Denne modellen bidrar til en rask og effektiv rengjøring av boligen din. Med i esken får du vannbøtte, mopp, børster, filter, ladestasjon og fjernkontroll.

 • Robotstøvsuger
 • Vannbøtte
 • Mopp
 • Børster
 • Filter
 • Ladestasjon
 • Fjernkontroll

Praktiske egenskaper til Neatsvor X500

De er ikke alltid like enkelt å rekke rengjøringen av hemmet, i en hektisk hverdag. En robotstøvsuger kan da være den perfekte løsningen til deg, som ikke har tid til støvsuging og vask av boligen. Du kan spare opptil ti timer på å bruke en robotstøvsuger. Dette er tid som du kan bruke på trening, sosialt samvær eller andre aktiviteter.

Du kan følge med på robotstøvsugerens bevegelser live på mobilskjermen. Du kan også planlegge rengjøringen ut fra boligens rom. Dette gjøres før rengjøringen begynner. Den leveres med en praktisk støtfanger som skal hindre skader, mens den rengjør. Den har også 3 anti-drop-sensorer som effektivt hindrer den i å bevege seg mot boligens trapper.

Manuell fjernkontroll av robotstøvsugeren

Neatsvor x500 har blitt kåret som beste robotstøvsuger av stadig flere forbrukere i dag. Dette er derfor en robotstøvsuger med mopp som effektivt rengjør gulv og flater. Vår test av denne robotstøvsugeren viser at den fungerer utmerket både manuelt- og ved bruke av automatiske innstillinger. Du trenger heller ikke å bruke både vaske og støvsuger-funksjonen samtidig.

Les også: Roborock S6 MaxV robotstøvsuger test

Neatsvor robotstøvsuger med vask kan styres manuelt ved bruk av en fjernkontroll. Denne fjernkontrollen passer utmerket for deg som ikke liker å bruke en smarttelefon. Ved bruk av fjernkontrollen kan du styre robotstøvsugeren bort fra ledninger, tepper og andre ting som ligger i veien.

Styr støvsugeren via en app

En av årsakene til at Neatsvor skårer best i test er at den kan styres ved bruk av en app. Denne appen kan brukes sammen med Google Home. I utgangspunktet trenger du ikke å laste ned en app. Du kan i stedet bruke fjernkontrollen til å styre robotstøvsugeren. Derimot er en app en praktisk løsning for deg som ønsker å styre robotstøvsugeren, ved bruk av mobilen.

Appen kan lastes ned via dine Android og Apple enhet. Ved bruk av live-funksjonen kan du bruke appen til å følge med på mobilskjermen, mens robotstøvsugeren rengjører. Dette er en perfekt løsning for deg som har behov for rengjøring når du ikke er hjemme. Du kan derfor glede deg til å komme hjem til en nyvasket bolig.

Slik fungerer Neatsvor X500 robotstøvsuger

En robotstøvsuger med mopp passer perfekt for deg som ikke har tid til rengjøring. Den rengjør alle gulvflater slik at du oppnår et skinnende resultat. Før du kan bruke robotstøvsugeren må du sørge for at den er fulladet. Denne Neatsvor-modellen kjører til ladestasjonen når den har behov for automatisk lading.

En Neatsvor robotstøvsuger kan rengjøre sammenhengende fra 90 til 120 minutter etter at den er fulladet. Den kan aktiveres ved bruk av mobilen, uavhengig av hvor du befinner deg. Ved bruk av en robotstøvsuger får du en tidsbesparende og effektiv rengjøring. Neatsvor X500 vedlikeholdes effektivt ved at du renser den minst en gang i uken.

Oppsummert om Neatsvor X500

Neatsvor X500 robotstøvsuger med vask skårer høyt i enhver test av robotstøvsugere. Dette er derfor et effektivt hjelpemiddel for deg som ønsker hjelp med rengjøringen. Støvsuger-funksjonen fungerer utmerket for deg som ønsker rengjøring av hundehår, støv og andre partikler. Den støvsuger effektivt selv om den møter på små hindringer.

Robotstøvsugeren kan styres ved bruk av både fjernkontroll og app. Det er ikke alle som liker å bruke mobilen, i forbindelse med rengjøring av hjemmet. En av fordelene med appen er at du kan følge med live på mobilskjermen. For at Neatsvor X500 skal fungere tilstrekkelig, bør den stilles inn i forhold til boligens rom.

Neatsvor X500 robotstøvsuger med vask har blitt kåret som best i test av både forbrukere og andre aktører i dagens marked. Dette er derfor en robotstøvsuger som er verdt nærmere ettersyn. Du bør derfor vurdere denne modellen om du går med planer om å kjøpe en ny robotstøvsuger. Ved bruk av Neatsvor X500 får du en effektiv rengjøring av alle boligens rom.

Legg igjen en kommentar

Skriv inn din kommentar!
Skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img

Mest Populær

Nylige Kommentarer